Uncategorized

Maggi: Kegemaran Malaysia

Memperkenalkan Maggi

Berasal dari Switzerland, Maggi dibawa ke Malaysia oleh Nestle pada tahun 1957 untuk menawarkan produk makanan rakyat Malaysia yang sangat mereka sukai, termasuk perasa dan mi segera. Sudah tentu, salah satu pencapaian Maggi adalah Emas yang menguntungkan dalam Kepujian Pengilang Putra 2019. Rakyat Malaysia suka barangan Maggi kerana ia halal dan boleh digunakan untuk membuat resepi rendang ayam dengan cepat.

Produk Maggi

Maggi terkenal dengan mi cepat dalam beberapa rasa seperti kari dan ayam. Tetapi kami mempunyai produk lain, termasuk sos, seperti cili dan sos tiram, yang kebetulan dapat digunakan sebagai bumbu atau dimasukkan ke dalam penyediaan makanan. Penyediaan makanan lebih mudah dengan rempah-rempah seperti dada ayam dan kiub stok daging kami. Untuk menjana makanan segera, anda boleh mempertimbangkan makanan kita yang digabungkan dan pasta cepat.

Resepi Penting Maggi

Pelbagai resipi disediakan supaya anda dapat dihasilkan dengan mudah dengan barangan Maggi. Sekiranya anda mencari resipi kualiti dada ayam, rendang dada ayam kami mudah dibuat dengan rempah CukupRasa. Kami juga mempunyai resipi lazat dengan daging. Sebagai contoh, formula daging lembu dan brokoli kami dihasilkan dengan sedap menggunakan sepakan dari sos tiram.

Maggi MY

Masak Dengan Maggi

Perlukan sesuatu yang cepat dan sedap? Cubalah resipi mudah kami dengan pakej perasa nasi goreng CukupRasa, seperti menu nasi goreng Cina kami. Resipi ikan yang enak juga boleh didapati, seperti udang kami yang dilindungi panas dan pedas serta masam dari Tomyum Paste. Sediakan resipi sayuran yang sihat seperti kangkung belacan goreng atau kailan makanan laut masin dengan kiub pembawa.

Perisa Seluruh Dunia Dengan Maggi

Himpunkan pelbagai jenis masakan di rumah dengan Maggi! Bereksperimenlah dengan hidangan barat tradisional seperti makaroni dan produk tenusu atau mungkin jenis timur seperti daging lembu lada hitam yang digoreng dengan barang-barang premix Maggi. Rasakan rasa Cina dengan formula unggas teriyaki cepat kami dan kepakaran dalam makanan Arab dengan Nasi Arab Ayam yang disediakan di dalam perapan tomato dan kiub kari kami.

Makanan Unik dengan Maggi

Maggi sangat disukai di seluruh dunia sehingga individu di bahagian tertentu di seluruh dunia menggunakan barang-barang kami secara kreatif, walaupun untuk makanan. Kheer, pencuci mulut India yang biasa dengan puding nasi dengan susu, telah dibuat menggunakan mi dari mi cepat Maggi 2 minit. Barang dagangan kami juga merupakan sebahagian daripada resipi berkualiti untuk makanan makanan ringan, seperti keripik kentang, oleh makanan masakan rumah.

Cadangan Maggi

Gunakan masa yang lebih berkualiti dengan keluarga anda dengan mencuba cadangan kami untuk menyediakan makanan. Dari memahami set yang sangat baik untuk pasta anda, menggoreng makanan laut seperti pakar, dan mendapatkan makanan yang menjimatkan masa, wang, dan kesejahteraan anda, kami kini mempunyai semua ini untuk anda secara peribadi. Anda juga boleh belajar mengawal tempat memasak anda dengan merosakkan rumah anda dengan MAGGI.

Maggi Sebagai Pilihan

Untuk penyediaan makanan yang cepat dan cekap, pilihlah barangan Maggi sekarang. Barang-barang kami pasti dapat menghasilkan banyak resipi yang enak dengan cara yang boleh dilakukan untuk menyatukan makanan dengan komponen yang terdapat di kawasan dapur anda. Koleksi resepi rendang ayam kami juga boleh mendorong petua untuk membuat makanan dengan cepat jika anda tidak jelas apa yang perlu disediakan pada waktu pagi, makan tengah hari atau makan malam, atau makan malam.